OnIine időpontfoglalás

Egyszerű időpontfoglaláshoz használja a naptárat

Telefonos időpontfoglaláshoz hívjon minket nyitvatartási időben (9:30 – 17:30) vagy írjon nekünk emailt

Email

budapestvervetel@femcare.hu

Telefon

+36 21 300 76 76

Telefonos konzultáció

Telefonos vagy online konzultációs lehetőség 19.990 Ft a vizsgálat előtt. Díjfizetés után az időpontfoglaláshoz irányítjuk.

E-mailes konzultáció, leletkiértékelés

Emailes leletkiértékelés a vizsgálat után 10.000 Ft. A megrendelést követően emailben küldjük a legutóbbi vizsgálati eredménye kiértékelését.

Tudnivalók - vérvétel előtt

A pontos vizsgálati eredmények Öntől is függenek. Ahhoz, hogy a valós állapotot tükröző vizsgálati eredményeket kapjunk az alábbi tanácsok betartását javasoljuk.

Éhgyomri vizsgálatoknál a mintavétel előtt legalább 8-10 órával ne étkezzen, vizen kívül más folyadékot ne fogyasszon (cukrozott üdítőt, teát és kávét sem!). Terheléses vizsgálatoknál 12 órával a vizsgálat előtt nem szabad étkezni. ) Milyen vizsgálatok esetén szükséges éhgyomorra érkezni a vérvételre? Vércukorterhelés, inzulinrezisztencia, PCOS, HDL, LDL, triglicerid, koleszterin. Ha a felsorolt értékek vizsgálatát kéri legkésőbb 9 órára foglaljon időpontot!

Ha nem éhgyomri vizsgálatra érkezik, korai vacsora és könnyű étkezés javasolt. Kerülje a nagy mennyiségű, túl zsíros, olajos, cukros ételeket. Zsíros ételek fogyasztása zavarhatja a mérést.

Bizonyos vizsgálatokhoz nem feltétlenül éhgyomorra kell hogy történjen a mintavétel azonban a nap során változó értékek miatt reggel 7-8 között érdemes végezni.
Milyen vizsgálatokat szükséges reggel végezni? vizelet általános üledék, teljes vérkép és retikulocita, kortizol, alvadási vizsgálatok (Prothrombin, APTI, Thrombin idő, Fibrinogén, D-dimer)

Napszaktól és étkezéstől függetlenül vizsgálhatóak pl. allergia-ellenanyag szintek, az autoimmun ellenanyag szintek, a pajzsmirigy hormonok, az ionszintek, májenzimek, vitamin szintek, vérsüllyedés és CRP, tumormarkerek.

Intenzív mozgás, fizikai terhelés: a vérvétel előtti nagyobb fizikai aktivitást igénylő munka vagy sport esetén a CK, illetve a GOT értékek  akár százszorosan is emelkedhetnek.

Folyadékfogyasztás: A mintavétel előtti órában mindenképp javasolt 1-2 pohár vizet inni, ennél többet viszont nem, mert vérhígulást idézhet elő, ami a ténylegesnél alacsonyabb értékekekben mutatkozhat meg.

Ha kérdései lennének, nem biztos valamiben kérjük kérdezze a szakértőt aki beutalta a vizsgálatra vagy keresse ügyfélszolgálatunkat!

Ha véralvadásra ható gyógyszert szed, kérjük mindenképp jelezze a vérvételt végző kollégának!
TAJ kártyáját (számát) és fényképes igazolványt kérjük hozza magával a vérvételre.

Tudnivalók - vérvétel után

Az eredmények e-mailben érkeznek és jelszóval védettek. A megnyitáshoz szükséges jelszó TAJ száma (egybe írva, kötőjelek és szóköz nélkül).
Emailes leletkiértékelés kérhető amely 5000 Ft-os díj ellenében vehető igénybe.
Amennyiben vizsgálati eredménye nem érkezett meg Önhöz keresse ügyfélszolgálatunkat! Ellenőrizze a levélszemét mappát, előfordulhat hogy levelezőrendszere a spam/levélszemét mappába irányítja az üzenetet.
kispesti-rendelo-varo (1)
kispesti-rendelo-1-1
kispesti-rendelo3